Konstrukční kancelář

Mladá společnost se zkušeným týmem odborníků

Jsme mladá, dynamicky se rozvíjející konstrukční kancelář, kterou tvoří ucelený a stále se rozšiřující tým schopných a zkušených techniků s erudicí v designu, ergonomii, konstrukci, výpočtech, analýzách a zkouškách. Společnost působí na trhu od roku 2016 a od té doby vyrostla z úzkého kolektivu nadšených specialistů ve významného poskytovatele všeobecných inženýrských služeb.
Zabýváme se rovněž vlastními projekty v oblasti Unmanned Aerial Vehicles, tedy UAV a pustili jsme se do velké věci, vyvíjíme obojživelné záchranářské vozidlo.

Jsme moderní konstrukční kancelář, kterou tvoří ucelený a stále se rozšiřující tým schopných a zkušených techniků s erudicí v designu, ergonomii, konstrukci, výpočtech, analýzách a zkouškách.

We will exceed your expectations

Quality is our number one priority as we realize that quality is a key element of clients' satisfaction.  And that is what we are after - being a long-term partner you can rely on under any circumstances. A partner to help you achieve your goals.

2016

Founded

38

Team members

50+

Projects

Klademe důraz na profesionální, inovativní a procesní přístup k realizaci projektů.

Václav Zajíc, MBA, Projektový manažer

Používáme soubory cookies a podobné technologie, abychom umožnili služby a funkčnost našeho webu a pochopili vaši komunikaci s našimi službami. Kliknutím na Přijmout souhlasíte s použitím takovýchto technologií za účelem marketingu a analytiky.